ies fotopage

By: ies fotopage

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 12-May-2007 14:00 Email | Share | | Bookmark
Marketing ISP 1st Outing 2007

 
 
 
View all 35 photos...



As usual, Marketing ISP sekali lagi mengadakan program outing. Kali ni we all wat kat Taman Tasik Cyberjaya..dan tema nye adalah "Back To Childhood" hehehe.. ok x? mmg sempoi giler aa. golongan2 dewasa..semua main game kekanak dulu. Anyway, it was a good outing...


Sunday, 8-Apr-2007 14:32 Email | Share | | Bookmark
The Memories

 
 
 
View all 7 photos...
Saje je edit2 gambo and letak kat sini...nak memudahkan keje reference image untuk wedding website..hihihi


Sunday, 18-Mar-2007 12:18 Email | Share | | Bookmark
March 2007 Holiday & Etc.

 
 
 
View all 10 photos...
Well...for the 1st time aku keje kat TM, aku amik cuti yg panjang...lebih kurang 4 hari in a row.. Parents aku datang bercuti rehat2 di KL..and after that we all pergi ke kampung iza di Perak utk settle kan pasal perkahwinan kitaorang...


Saturday, 17-Feb-2007 13:50 Email | Share | | Bookmark
Cuti Raya Cina 2007

 
 
 
View all 8 photos...
time ni balik ke Perak dan jugak ke Johor..Balik johor coz hantar iza untuk lapor diri mengajar di SMK Senai. Walaupun sekejap..tapi mcm biasa lah... seronokkk...

Not much picture taken during this time. Just few on the ride...and sikit time panggang
ikan keli kat bawah rumah. hihihihi


Friday, 8-Dec-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
TM Net Dinner 2006

 
 
 
View all 25 photos...
TM Net Dinner 2006 yg best giler.. tema pada malam tu adalah futuristic. tapi aku sempoi jek.. xde pakaian yg begitu futuristic pun. hihihih.. Ape2 pun, enjoy the photos k? dont forget to leave ur comment

Note:
1) Marketing won 3rd place for the Best Performance..you rawk guys
2) 3 of us won the best costumes ever... apo lagi..bila nak banjer?
2) Most of us win the Lucky Draw..including the grand price (PDA)

I guess, we are all lucky... and best gilerrrrrrrrrrrrrr..!!~


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net